Om företaget

 

SanSan.se är den senaste och modernaste webbutiken inom byggnads- och sanitetsteknik på den svenska marknaden. Vi tror att våra kunder uppskattar sin tid och väljer att alltmer köpa via nätet. Vårt mål är att erbjuda våra kunder kvalitativa produkter inom byggnads- och sanitetsteknik, till ett förmånligt pris, samt att göra köp via nätet snabba, trevliga, säkra och angenäma. Du kan handla när det passar dig, utan att behöva besöka någon affär. Resten sköter vi!


  • Brett produktutbud

I webbutiken SanSan.se finns ett brett utbud av olika produkter inom byggnads- och sanitetsteknik. Vi har redan valt ut produkter som kan vara intressanta för dig och erbjuder endast högkvalitativa och kända varumärken. På detta sätt går det snabbare och enklare för Dig att handla.


  • Mycket information

Vårt mål är att det för varje produkt ska det finnas all nödvändig information, bland annat specialritningar och många illustrerande bilder och videor, så att ditt köpbeslut blir enkelt och säkert.

 

  • Korta leveranstider

Vi vet hur bra det känns att klara av sina inköp på ett enkelt sätt! Vi har som mål att kunna leverera alla produkter i vårt lager till våra kunder inom 1-5 arbetsdagar, vart som helst i Sverige. Ifall leveranstiden på någon produkt tillfälligt är längre, så informerar vi dig alltid om detta.

 

  • Förmånliga priser

Vi arbetar kontinuerligt med att hålla korta leveranstider och att vara kostnadseffektiva. Därför kan vi även erbjuda Dig förmånliga erbjudanden och ständigt konkurrenskraftiga priser. Dessutom, är vi glada över att varje vecka kunna föreslå olika specialerbjudanden som du kan ta del av.

 

 

Vi önskar Dig trevlig shopping!
Hälsningar, SanSan.se

Vesi

     

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express