Vedeldat bastuaggregat Skamet SY-220

Bli först med att recensera denna produkt

9 339,00 kr
Leveranstid: Mot beställning (7-21 arbetsdagar)

Beskrivning

Bastuaggregat är hjärtat i ett basturum, som inte borde saknas hos den som älskar att basta. Ett uppfriskande bastubad är ett idealiskt sätt att komma bort från vardagens stress efter en lång och hård arbetsdag eller en intensiv vecka. Skamet varumärket har bastuaggregat som är menade för alla som uppskattar att koppla av i bastun, spendera tid med familj och vänner eller få en hälsosam bastuupplevelse.


Vedeldade aggregatet Skamet SY-220 är en rund ugn med näthölje som hettas upp från ett annat rum. För aggregat med näthölje varar tiden i bastun längre tack vare den stora mängden stenar och att värma upp bastun tar ungefär 60-90 minuter. Med dess kompakta storlek passar aggregatet även perfekt i små basturum. Det är även möjligt att köpa till en vattenkammare att koppla på skorstensröret för att får varm vattenånga. 


Vedeldade aggregat-paketet inkluderar en metalldörr med trähandtag som öppnas från höger till vänster. Det går även att lägga till en värmetålig glasdörr i paketet om så önskas. Modell SY-220 är lämplig för familjer som älskar att njuta av långa och avslappnande bastubad och vars bastutid varar över två timmar. Stenarna på bilden ingår ej i paketet men det går att lägga till dom i paketet från urvalet nedan.

9 339,00 kr

Fler bilder

  • Vedeldat bastuaggregat Skamet SY-220

Ytterligare information

Bastuns effekter på hälsan
Att bada bastu hjälper till att minska stress, är hjälpsamt mot många hälsoproblem, rensar organismerna och huvudsakligen hjälper det att få kroppen att slappna av från ackumulerade spänningar. Genom att använda olika doftoljor (som eukaliptus, lavendel, rosenträ, m.m.) ökar påverkan från bastun och även den läkande effekten.


Faktorer som påverkar när man badar bastu är: temperatur, fuktighet, den spenderade tiden i basturummet och effektiv ventilation. Att bada bastu hjälper till att:
* Förbättra det allmänna välbefinnandet
* Frigöra luftvägarna (speciellt effektivt för astmatiker och dom som lider av bronkit)
* Läka leder och muskelspänningar och hjälper mot smärta i rygg och nacke
* Bränna kalorier (i snitt 300 kcal per bastutillfälle)
* Förgöra sjukdomsframkallande bakterier
* Stimulera hjärt- och kärlsystemet
* Rensa hudporerna som i sin tur släpper ut smuts och rengör på djupet


Om varumärket
Skamet startade sin försäljning under 2006 genom att tillverka bastuugnar, vattenkokare och skorstensrör. En stabil och snabb tillväxt ledde till att ledningen började expandera företaget genom att börja exportera produkter till Skandinavien, Tyskland, Belgien och även till Kanada och Australien. Företagets produktportfölj har förbättrats med många nya produkter sedan dess, som bastuaggregat med näthölje, rökkamrare, kokare av rostfritt stål, ackumuleringstankar, vattenvärmare och vedeldade aggregat. Skamet bastuaggregat är handgjorda, av hög kvalitet och hållbara vilket ger alla bastuälskare en avslappnande bastuupplevelse.

Egenskaper

Installation Uppvärmning från ett annat rum
Material Näthölje
Mått (mm) 560 x 560 x 840 / 330 x 200 x 450
Basturummets volym (m³) 16-25
Effekt (kW) 17,5
Vedlängd upp till (cm) 70
Rökrör diameter (cm) 11,5
Bastustenar (kg) 110
Produktens vikt (kg) 75
Färg Svart
Varumärke Skamet
Garantitid 2 år
Monteringsanvisning

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Vedeldat bastuaggregat Skamet SY-120

Vedeldat bastuaggregat Skamet SY-120

8 759,00 kr
Vedeldat bastuaggregat Skamet ST-220 GL

Vedeldat bastuaggregat Skamet ST-220 GL

11 749,00 kr
Vedeldat bastuaggregat Skamet S-220

Vedeldat bastuaggregat Skamet S-220

9 339,00 kr

Produktetiketter

Andra har satt följande etiketter på denna produkt:

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express