Duschkabin

Artiklar 1 till 5 av totalt 13

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
 1. Massagekabin Duschy 6006

  Massagekabin Duschy 6006

  13 489,00 kr

  Duschy 6006 är en kompakt massagekabin med tonat säkerhetsglas, som passar väl för dom som älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande ryggmassage och avkopplande fotmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum.

  Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, termostatblandare, LED-display med touch-knappar, radio, LED tak- och väggbelysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

  Läs mer
 2. Massagekabin Duschy 5304

  Massagekabin Duschy 5304

  10 309,00 kr

  Duschy 5304 är en prisvärd massagekabin som passar dom som älskar att duscha men som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Massagekabinen har ett klart säkerhetsglas och med dess optimala storlek är det också lämpligt för mindre badrum.

  Paketet inkluderar handdusch, kroppsdusch, takdusch, belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.

  Läs mer
 3. Massagekabin Duschy 5307

  Massagekabin Duschy 5307

  10 559,00 kr

  Duschy 5307 är en prisvärd enkel massagekabin som passar dom som älskar att duscha men som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Massagekabinen har ett tonat glas och med dess optimala storlek är den också passande för mindre badrum.

  Paketet inkluderar handdusch, kroppsdusch, takdusch, belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.


  Läs mer
 4. Massagekabin Duschy 5305

  Massagekabin Duschy 5305

  10 179,00 kr

  Duschy 5305 är en prisvärd massagekabin som passar dom som älskar att duscha men som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Massagekabinen har ett klart säkerhetsglas och med dess optimala storlek är det också lämpligt för mindre badrum.

  Paketet inkluderar handdusch, kroppsdusch, takdusch, belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Den låga kabinkaret gör det lätt och bekvämt att stiga in i duschen.

  Läs mer
 5. Massagekabin Duschy 6025

  Massagekabin Duschy 6025

  13 309,00 kr

  Duschy 6025 är en kompakt massagekabin med klart säkerhetsglas, som passar väl för dom älskar att duscha länge, som inte heller säger nej till en avslappnande massage. Efter en lång, hård arbetsdag finns det inget bättre än en uppfriskande och rogivande ryggmassage. Med en optimerad storlek, passar denna duschkabin även i mindre badrum.

  Paketet inkluderar även massagehanddusch, fotmassage, kroppsdusch, takdusch, LED-takbelysning, touch-knapp för belysning, sits, spegel, hyllor och avlopp. Det djupa karet gör det roligt för familjens yngsta medlemmar.

  Läs mer

Artiklar 1 till 5 av totalt 13

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express