Diskbänkar

Artiklar 11 till 15 av totalt 70

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
  1. Diskbänk Reginox Houston 50

    Diskbänk Reginox Houston 50

    Ordinarie pris 2 829,00 kr

    Specialpris 2 439,00 kr

    Reginox Houston 50 är en modern fyrkantig köksdiskbänk med skarp stil. Diskbänkens material är rostfritt stål, vilket är långvarigt, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras med de nödvändiga fästena för montering ovanifrån och en silventil.

    Houston-diskbänksserien har som mål att erbjuda en stilren kökslösning till ett överkomligt pris. Köksdiskbänken Houston 50 kan monteras på tre olika sätt - som en nedsänkbar diskbänk, en bänkskiva eller underifrån monterad. Det är en mindre diskbänk som passar till köksskåp med en bredd på minst 60 cm.

    Läs mer
  2. Diskbänk Reginox Houston 34

    Diskbänk Reginox Houston 34

    Ordinarie pris 2 409,00 kr

    Specialpris 2 069,00 kr

    Reginox Houston 34 är en modern fyrkantig köksdiskbänk med skarp stil. Diskbänkens material är rostfritt stål, vilket är långvarigt, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras med de nödvändiga fästena för montering ovanifrån och en silventil.

    Houston-diskbänksserien har som mål att erbjuda en stilren kökslösning till ett överkomligt pris. Köksdiskbänken Houston 34 kan monteras på tre olika sätt - som en nedsänkbar diskbänk, en bänkskiva eller underifrån monterad. Det är en mindre diskbänk som passar till köksskåp med en bredd på minst 40 cm.

    Läs mer
  3. Diskbänk Reginox Colorado Comfort

    Diskbänk Reginox Colorado Comfort

    Ordinarie pris 1 699,00 kr

    Specialpris 1 459,00 kr

    Reginox Colorado Comfort är en fyrkantig köksdiskbänk med minimalistisk design. Denna köksdiskbänk har en livstidsgaranti, och botten av diskbänkskålen är täckt med en speciell ljudisolerande material. Diskbänken är tillverkad av polerat "Inox" material, vilket är långvarigt, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts.

    Reginox Colorado Comfort är en nedsänkbar diskbänk som fästs ovanpå arbetsbänken med dess kanter och säkras med medföljande klämmor. Dessutom ingår en speciell bottenventil och en avloppssats i kitet.

    Läs mer
  4. Diskbänk Reginox Boston Inset

    Diskbänk Reginox Boston Inset

    Ordinarie pris 2 049,00 kr

    Specialpris 1 759,00 kr

    Reginox Boston Inset är en nedsänkbar rostfri diskbänk. Diskbänken passar till köksskåp med en bredd på minst 60 cm. Diskbänken har en fyrkantig form och i den framskjutande delen finns en vattenkranhål mitt i. Diskbänken levereras komplett med ett silventil och de nödvändiga klamrarna för installation.

    Diskbänkens material är polerat "Inox", vilket är långvarigt, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Produkten är miljövänlig eftersom den är tillverkad av 80% återvunnet rostfritt stål.

    Läs mer
  5. Diskbänk Reginox Beta 20

    Diskbänk Reginox Beta 20

    Ordinarie pris 1 829,00 kr

    Specialpris 1 569,00 kr

    Reginox Beta 20 BAP är en nedsänkbar rostfri diskbänk. Beta 20 BAP-diskbänken utmärker sig genom sina två stora diskhoar.

    Diskbänken är tillverkad av polerat "Inox" material, vilket är hållbart, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras komplett med två silventiler och de nödvändiga fästklamrarna för installation.

    Läs mer

Artiklar 11 till 15 av totalt 70

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express