Diskbänkar

Artiklar 6 till 10 av totalt 20

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
  1. Diskbänk Reginox Houston 50

    Diskbänk Reginox Houston 50

    Ordinarie pris 2 829,00 kr

    Specialpris 2 439,00 kr

    Reginox Houston 50 är en modern fyrkantig köksdiskbänk med skarp stil. Diskbänkens material är rostfritt stål, vilket är långvarigt, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras med de nödvändiga fästena för montering ovanifrån och en silventil.

    Houston-diskbänksserien har som mål att erbjuda en stilren kökslösning till ett överkomligt pris. Köksdiskbänken Houston 50 kan monteras på tre olika sätt - som en nedsänkbar diskbänk, en bänkskiva eller underifrån monterad. Det är en mindre diskbänk som passar till köksskåp med en bredd på minst 60 cm.

    Läs mer
  2. Diskbänk Reginox Houston 34

    Diskbänk Reginox Houston 34

    Ordinarie pris 2 409,00 kr

    Specialpris 2 069,00 kr

    Reginox Houston 34 är en modern fyrkantig köksdiskbänk med skarp stil. Diskbänkens material är rostfritt stål, vilket är långvarigt, ger en ren glans och är mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras med de nödvändiga fästena för montering ovanifrån och en silventil.

    Houston-diskbänksserien har som mål att erbjuda en stilren kökslösning till ett överkomligt pris. Köksdiskbänken Houston 34 kan monteras på tre olika sätt - som en nedsänkbar diskbänk, en bänkskiva eller underifrån monterad. Det är en mindre diskbänk som passar till köksskåp med en bredd på minst 40 cm.

    Läs mer
  3. Diskbänk Reginox Paris 40 Black Silvery

    Diskbänk Reginox Paris 40 Black Silvery

    Ordinarie pris 3 359,00 kr

    Specialpris 2 889,00 kr

    Reginox Paris 40 är en infälld, fyrkantig design i Black Silvery-granitvalvets integrerbara serie.

    Reginox granitdiskbänkar är tillverkade av miljövänligt kompositmaterial. Dessutom är de reptåliga och mycket lätta att underhålla. Granitdiskbänkarna är också kända för sin antibakteriella yta.

    I kittet ingår en silventil med rostfri stålyta och de nödvändiga fästena för toppmontering.

    Läs mer
  4. Diskbänk Reginox Ottawa

    Diskbänk Reginox Ottawa

    Ordinarie pris 2 879,00 kr

    Specialpris 2 479,00 kr

    Reginox Ottawa Wall on en speciellt designad diskbänk avsedd för hushållsrum, som är avsedd att fästas på väggen. Denna diskbänk levereras med livstidsgaranti och diskbotten är täckt med speciellt ljudabsorberande material. Diskbänkens material är polerat "Inox", som är långvarigt, ger en ren glans och är mycket tåligt mot repor och smuts.

    Reginox Ottawa är en universal städho diskbänk som passar bra i förvaltningslokaler.

    Läs mer
  5. Diskbänk Reginox Admiral 40

    Diskbänk Reginox Admiral 40

    Ordinarie pris 2 749,00 kr

    Specialpris 2 369,00 kr

    Reginox Admiral 40 är en fyrkantig köksdiskbänk i rostfritt stål med extra arbetsyta. Diskbänken är avsedd för planmontering. Det är en vändbar diskbänk där den extra arbetsytan kan placeras antingen till höger eller vänster beroende på köket och därmed även köksblandaren.

    Diskbänken är tillverkad av polerat "Inox", vilket är ett hållbart material med en ren glans och mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras med de nödvändiga fästena för installation och ett sil-korgventil. Diskbänken passar till ett köksskåp som är minst 50 cm bred.

    Läs mer

Artiklar 6 till 10 av totalt 20

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express