Rostfria diskbänkar

Artiklar 11 till 15 av totalt 51

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
  1. Diskbänk Reginox Ottawa

    Diskbänk Reginox Ottawa

    Ordinarie pris 2 879,00 kr

    Specialpris 2 479,00 kr

    Reginox Ottawa Wall on en speciellt designad diskbänk avsedd för hushållsrum, som är avsedd att fästas på väggen. Denna diskbänk levereras med livstidsgaranti och diskbotten är täckt med speciellt ljudabsorberande material. Diskbänkens material är polerat "Inox", som är långvarigt, ger en ren glans och är mycket tåligt mot repor och smuts.

    Reginox Ottawa är en universal städho diskbänk som passar bra i förvaltningslokaler.

    Läs mer
  2. Diskbänk Reginox Ohio 80

    Diskbänk Reginox Ohio 80

    Ordinarie pris 4 739,00 kr

    Specialpris 4 079,00 kr

    Reginox Ohio 80 Inox är en fyrkantig köksdiskbänk i rostfritt stål. Diskbänkens hörn är rundade, vilket förenklar rengöringen. Diskbänken är tillverkad av matt "Inox"-material, vilket är hållbart och mycket motståndskraftigt mot repor och smuts.

    Ohio köksdiskbänk kan monteras på tre olika sätt - infälld, planmonterad och monterad underifrån. Diskbänken passar till minst 90 cm breda köksskåp. Diskbänken levereras komplett med ett silvrettvattenventil och de nödvändiga fästena för montering ovanifrån.

    Läs mer
  3. Diskbänk Reginox Ohio 50 Tapwing

    Diskbänk Reginox Ohio 50 Tapwing

    Ordinarie pris 4 369,00 kr

    Specialpris 3 759,00 kr

    Reginox Ohio 50 Tapwing är en fyrkantig köksdiskbänk i rostfritt stål, som är tålig mot kemikalier och motståndskraftig mot repor och värme. Diskbänken har rundade hörn, vilket markant förenklar rengöringen. I köksdiskbänkens komplett ingår ett silvrettvattenventil och de nödvändiga fästena för installation.

    Ohio 50 Tapwing köksdiskbänk kan monteras på två olika sätt - infälld och planmonterad. Diskbänken passar till minst 60 cm breda köksskåp. Förutom översvämningsfunktionen finns det också ett hål för kranen, som är placerat mitt på den bakre kanten.

    Läs mer
  4. Diskbänk Reginox Ohio 50 Inox

    Diskbänk Reginox Ohio 50 Inox

    Ordinarie pris 3 869,00 kr

    Specialpris 3 329,00 kr

    Reginox Ohio 50 Inox är en fyrkantig köksdiskbänk i rostfritt stål. Diskbänkens hörn är rundade, vilket förenklar rengöringen. Diskbänken är tillverkad av matt "Inox"-material, vilket är hållbart och mycket motståndskraftigt mot repor och smuts.

    Ohio köksdiskbänk kan monteras på tre olika sätt - infälld, planmonterad och monterad underifrån. Diskbänken passar till minst 60 cm breda köksskåp. Diskbänken levereras komplett med ett silvrettvattenventil och de nödvändiga fästena för montering ovanifrån.

    Läs mer
  5. Diskbänk Reginox Ohio 40 Tapwing

    Diskbänk Reginox Ohio 40 Tapwing

    Ordinarie pris 4 039,00 kr

    Specialpris 3 479,00 kr

    Reginox Ohio 40 Tapwing är en köksdiskbänk i rostfritt stål. Diskbänken är tillverkad av matt "Inox"-material, vilket är hållbart och mycket motståndskraftigt mot repor och smuts. Diskbänken levereras komplett med ett silvrettvattenventil och de nödvändiga fästena för montering ovanifrån.

    Ohio 40 Tapwing köksdiskbänk kan monteras på två olika sätt - infälld och planmonterad. Diskbänken har en översvämningsfunktion och ett hål för blandaren, som är placerat mitt på den bakre kanten. Diskbänken passar till minst 50 cm breda köksskåp.

    Läs mer

Artiklar 11 till 15 av totalt 51

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express