Stenbadkar Schönberg Bach

Bli först med att recensera denna produkt

Ordinarie pris 23 999,00 kr

Specialpris 17 999,00 kr

Leveranstid: Lagervara (1-5 arbetsdagar)

ELLER

Beskrivning

Schönbergs nya badkarsserie Stein & Wasser har fått inspiration från naturen och modern design. Badkarens strömlinjeform och påtagliga "naturliga känsla" är saker som gör ditt badrum vackert och förfinat, samt gör badandet speciellt njutbart.


Den nya kompositstenen ger känslan åt det 21:a århundradets badrum. Ytor som behandlats med detta material är extremt formbara. Det ger designers möjlighet att gå ett steg längre i designen mot fullkomlighet. Olika former, sneda ytor, materialets kvalitet och färg – de är bara en del av kompositstenens möjligheter!


Kompositsten är liknande natursten till sin hållbarhet och mångsidighet. Materialet innehåller högst 50% natursten, dessutom olika hartser och akryl. Stenbadkar är exceptionellt tåliga och lättskötta. Ta det 21:a århundradet också till ditt eget badrum!

RABATT!
-25%

Fler bilder

  • Stenbadkar Schönberg Bach

Ytterligare information

Om varumärket
Schönbergs produkter har funnits tillgängliga i Baltikum sedan 2005 och i Skandinavien sedan 2008. Till Schönbergs produkturval hör många sanitetstekniska produkter, som ångbastur, dusch- och massagekabiner, massagebadkar, massagepaneler, takduschar och exklusiva duschblandare.

Egenskaper

Mått (mm) 1690 x 760 x 530
Volym (l) 278
Produktens vikt (kg) 200
Material Kompositsten
Varumärke Schönberg
Garantitid 5 år
Monteringsanvisning

Produktetiketter

Andra har satt följande etiketter på denna produkt:

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express