Bubbelbadkar

Artiklar 1 till 5 av totalt 9

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
 1. Bubbelbadkar Schönberg Leipzig

  Bubbelbadkar Schönberg Leipzig

  28 999,00 kr

  Leipzig tillhör badkarens toppklass på grund av sin sobra och eleganta design. Detta unika badkar har fyrkantsformade kranar. Karets exteriör är av trä och interiören av smidig akryl. Den enkla designen och det breda antalet olika funktioner skapar en oförglömlig spaupplevelse.

  Dessutom har bubbelbadkaret Leipzig ett stort urval av funktioner, som gör att badandet blir en mysig, avslappnande och njutbar upplevelse. Ytterligare funktioner är ozongenerator, elektronisk styrpanel, två huvudstöd, två vattentäta lampor, vattentäta stereohögtalare, FM-radio, reglage av vattennivå och vattenvärmare. Med den inbyggda audioanslutningen har du möjlighet att lyssna på din favoritmusik medan du badar. Leipzig-bubbelbadkar - ditt eget spa hemma!

  Läs mer
 2. Bubbelbadkar Namaste Joy

  Bubbelbadkar Namaste Joy

  18 999,00 kr

  Joy bringar ren glädje till ditt badrum. Producerad av varumärket Namaste Baths, är Joy en massagebadkar, där stil och en minimalistisk design har förenats för att ge en maximal massageterapi. 23 olika vattenstrålar ger massage åt alla viktiga kroppspunkter och du kan välja massagestyrka utifrån det du föredrar och det som passar ditt humör. Innovativt 2-in-1 Hydro/Air massage system kombinerar luft- och vattenmassage på ett effektivt sätt, samtidigt som det erbjuder en total fysisk- och mental avslappning.

  Om du vill kan du även slå på vattenvärmaren, som värmer upp vattnet till den önskade temperaturen och behåller den konstant, även om du vill bada under längre tid. Setet inkluderar även ozonrengöringen, som rensar badsystemen och håller badrumsluften fräsch och fri från bakterier. QuietSpa motorn håller en låg ljudnivå i ditt badrum och det blåa LagoonGlass erbjuder den perfekta stämningen. Badkaret är ägnat för att avnjutas av två personer samtidigt eller ensam.

  Bubbelbadkaret Joy passar i badrumshörn och även näst intill raka väggar, eftersom paketet innehållet 2 sidopaneler. I tillägg: mixer, WaterFallFill fyllningssystem, två vita nackstöd, vattenvärmare, ozonrengöring, undervattens LED-ljus, handdusch med massagefunktion, TouchPanel kontrollpanel, ClickClack dränering och bräddavlopp medföljer och ingår i paketet.

  Läs mer
 3. Bubbelbadkar Namaste Euphoria

  Bubbelbadkar Namaste Euphoria

  21 999,00 kr

  Euphoria är precis som varmt vatten under våren i ditt badrum. Dess varumärke är Namaste Baths och det är ett massagebadkar som är har en väldigt generös storlek för dess dimensioner. Med de två nackstöden kan badkaret användas av två personer samtidigt. 26 olika vattenstrålar ger massage åt alla viktiga kroppspunkter och du kan välja massagestyrka utifrån det du föredrar och det som passar ditt humör. Innovativt 2-in-1 Hydro/Air massage system kombinerar luft- och vattenmassage på ett effektivt sätt, samtidigt som det erbjuder en total fysisk- och mental avslappning.

  Om du vill kan du även slå på vattenvärmaren, som värmer upp vattnet till den önskade temperaturen och behåller den konstant, även om du vill bada under längre tid. Setet inkluderar även ozonrengöringen, som rensar badsystemen och håller badrumsluften fräsch och fri från bakterier. QuietSpa motorn håller ljudnivån låg och badets frontala glas får hela badrummet att se rymligare ut.

  Euphoria är ett bubbelbadkar som är tänkt att installeras i ett hörn. I tillägg: mixer, WaterFallFill fyllningssystem, två vita nackstöd, vattenvärmare, ozonrengöring, undervattens LED-ljus, handdusch med massagefunktion, TouchPanel kontrollpanel, ClickClack dränering och bräddavlopp medföljer och ingår i paketet.

  Läs mer
 4. Bubbelbadkar Namaste Brilliant Black

  Bubbelbadkar Namaste Brilliant Black

  19 999,00 kr

  Vill du ge ditt badrum stil och det lilla extra? Då är Brilliant Black precis det bubbelbadkar som du behöver. OnyxBlack färgen är glamourös och extravagant, men samtidigt lugn och personlig. Med detta badkaret är alla detaljer precisa - för exempel den unika designen som handduschen har, det svarta nackstödet och en minimalistisk TouchPanel kontrollpanel. 23 olika vattenstrålar ger massage på alla viktiga kroppspunkter och du kan välja massagestyrka utifrån det du föredrar och det som passar ditt humör. Innovativt 2-in-1 Hydro/Air massage system kombinerar luft- och vattenmassage på ett effektivt sätt, samtidigt som det erbjuder en total fysisk- och mental avslappning.

  Om du vill kan du även slå på vattenvärmaren, som värmer upp vattnet till den önskade temperaturen och behåller den konstant, även om du vill bada under längre tid. Setet inkluderar även ozonrengöringen, som rensar badsystemen och håller badrumsluften fräsch och fri från bakterier. QuietSpa motorn håller ljudnivån låg och badets frontala glas hjälper dig att skapa den perfekta stämningen i ditt badrum.

  Bubbelbadkaret Namaste Brilliant Black passar antingen till badrumshörnet eller näst intill raka väggar, eftersom paketet innehållet 2 sidopaneler. Setet innehåller även: badmixer, WaterFallFill fyllningssystem, två svarta nackstöd, vattenvärmare, ozonrengöring, undervattens LED-ljus, handdusch med massagefunktion, TouchPanel kontrollpanel, ClickClack dränering och bräddavlopp.

  Läs mer
 5. Bubbelbadkar Namaste Love

  Bubbelbadkar Namaste Love

  18 999,00 kr

  Du kan bli förälskad i bubbelbadkaret Love! Ett massagebadkar från Namaste som på ett simpelt sätt dekorerar alla hem. SpotMassage vattenstrålarna masserar alla viktiga punkter på din kropp och du kan välja massagestyrka utifrån det du föredrar och det som passar ditt humör.

  Om du vill kan du även slå på vattenvärmaren, som värmer upp vattnet till den önskade temperaturen och behåller den konstant, även om du vill bada under längre tid. Setet inkluderar även ozonrengöringen, som rensar badsystemen och håller badrumsluften fräsch och fri från bakterier. QuietSpa motorn håller en låg ljudnivå i ditt badrum. Badkaret är ägnat för att avnjutas av två personer samtidigt eller ensam.

  Massagebadkaret Namaste Love kan placeras bredvid en vägg eller i mitten av bad- och sovrummet, eftersom badkaret är täckt med paneler på varje sida. I tillägg: mixer, vattenvärmare, ozonrengöring, undervattens LED-ljus, handdusch med massagefunktion, TouchPanel kontrollpanel, ClickClack dränering och bräddavlopp medföljer och ingår i paketet.

  Läs mer

Artiklar 1 till 5 av totalt 9

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Swedbank  We accept Visa, Mastercard, American Express